Alper Bıçakçıoğlu’ndan “Otomorfoz” Resim Sergisi

V Sanat Galerisi, 22 Mart 2024 Salı Günü Alper Bıçaklıoğlu’nun ilk kişisel resim sergisi için kapılarını açıyor. Sergi, 22 Mart – 5 Nisan 2024 tarihleri arasında izlenebilir…

Alper Bıçaklıoğlu eserlerinde, günümüz modern insanının günlük yaşantısı - geçmiş, yakın, uzak - çağlardaki insanın evrim sürecini, teknolojik gelişmeler sonucu yakın yüzyıldaki insanın akibetini ve aldığı konumu işleyen sanatçı unutulan ve yitirmek üzere olduğumuz hislerimizi ve değerlerimizi sorgulamaktadır.

Sanatçı, uzun yıllar klasik, soyut, figüratif, karışık tekniklerle yaptığı heykel ve resmin dışına çıkarak son yıllarda interaktif sanatla uğraşarak kendisine yeni ufuklar ve yeni yaklaşımlar kattı. Günümüz sanatını sorgulayan BIÇAKLIOĞLU, içinde olduğumuz zaman gereği, asit barok olan yeni bir çağda olduğumuzu ve sanatın evrim sürecini kendince sorgulamak ve insanlarla buluşmasını sağlamaktadır.

Alper  Bıçaklıoğlu kimdir?

1982 yılında SAKARYA’da doğdu. 1992 yılında Yunus TUNCA atölyesinde resim dersleri almaya başladı. Küçük yaşta başladığı atölye hayatını 2024 yılına kadar sürdüren sanatçı, çalışmalarını İZMİR Bostanlı’da A7 art & design adıyla kendi atölyesinde sürdürmektedir.

V Sanat - Büyükçiftlik Sokak. 16 A Nişantaşı
+90 212 231 58 80

http://www.vsanat.com

sanatlog.com